AutoExcellent

Premium service
AutoExcellent is hét premium garagenetwerk voor de grotere werkplaatsen. Dit internationale netwerk ondersteunt het autobedrijf om een eenduidig, hoogwaardig service- en kwaliteitsniveau te bieden aan automobilisten. Dat is de reden dat een AutoExcellent autobedrijf aan hoge eisen dient te voldoen en continu aan technologische en innovatieve oplossingen werkt. Dit allemaal om een optimale dienstverlening richting automobilisten te waarborgen. Niet alleen nu, maar ook zeker in de toekomst. Service, kwaliteit en prijs zijn tenslotte de belangrijkste pijlers voor een tevreden klant.

Multimerken specialist
AutoExcellent autobedrijven zijn bedrijven die gespecialiseerd zijn in alle merken auto’s, van alle typen en alle bouwjaren. Daarnaast zijn alle AutoExcellent autobedrijven lid van de brancheorganisatie BOVAG, waarmee ze ook voldoen aan strenge kwaliteitsnormen.

Excellente ondersteuning
Een aangesloten autobedrijf ontvangt ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, faciliteiten en marketing. Hierdoor kan het AutoExcellent autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn en haar focus leggen op waar zij goed in is. Ook denken wij met u mee als het gaat om omzetverhoging en prestatieverbetering in uw autobedrijf.

Marketing op maat
Een AutoExcellent autobedrijf ontvangt volop marketingondersteuning. Aan de basis ligt altijd een persoonlijk marketingplan. Op maat zodat uw autobedrijf regelmatig onder de aandacht van uw klanten komt. En nieuwe klanten trekt.

Slimme, innovatieve oplossingen
U kunt als AutoExcellent autobedrijf gebruik maken van beschikbare technische data, diverse trainingen en er is een servicedesk voor hulp bij diagnose. Daarnaast werken wij voor u verder aan technisch slimme oplossingen, zoals remote diagnose en telematica. AutoExcellent autobedrijven blijven zo volledig aangesloten op de laatste ontwikkelingen.

Ondersteuning

Marketingondersteuning

Als AutoExcellent ontvangt u professionele marketingoplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan een voor u ontwikkelde AutoExcellent website, app, magazine, posters en socialmedia-uitingen.

Technische ondersteuning

U kunt als AutoExcellent aan trainingen op diverse niveaus meedoen. Zo houdt u de kennis van uw monteurs continu op peil. Daarnaast biedt de formule complete technische data en ondersteuning.

Betere prestaties

Verbeter uw bedrijfsprestaties en verhoog uw winst met WESP. Zo monitort u wekelijks of u de juiste beslissingen neemt, waar uw kansen liggen en hoe uw collega’s het doen.

Facilitaire ondersteuning

U kunt profiteren van inkoopvoordeel op onder andere energie, afvalverwerking, bandenafvoer, MobiliteitService, diagnose-apparatuur en garagesoftwaresystemen.

Daarom
AutoExcellent

Premium garageformule
Marketingoplossingen op maat
Excellente dienstverlening
Professionele technische ondersteuning

AutoExcellent worden
Wilt u meer weten en/of AutoExcellent worden? Neem dan contact met ons op. Onze vertegenwoordiger staat voor u klaar!

Website: www.autoexcellent.nl Mail: info@autoexcellent.nl Mail: 035 543 2995