Over AllParts

AllParts is hét coöperatief samenwerkingsverband van onafhankelijke automotive grossiers. Grossiers met liefde voor het vak; passie voor detail en bovenal: passie voor de klant. Met één gezamenlijke blik op de toekomst en één gezicht naar buiten om samen de beste deal voor de klant te maken.

De beste deal
Goed inkopen gaat niet om prijs alleen; het is de totale deal die bepaalt of een aanbod aantrekkelijk is of niet. Zowel voor auto-onderdelen als voor de zaken er omheen. Van equipment en gereedschappen tot bedrijfskleding, abonnementen en lidmaatschappen. Ook energiecontracten en het verduurzamen van een bedrijf vallen binnen de scope. De experts van AllParts zijn meesters in het sluiten van die beste deal en het borgen ervan bij de leden en haar klanten.

Technisch bekwaam
Altijd up-to-date in informatie en in systeemtechniek; dat biedt AllParts. Softwareoplossingen die de modernste platforms aan elkaar verbinden. Een hub waar onderdelen, technieken en systemen samenkomen. Connected zijn en blijven is het credo.

Gemak en comfort
Het succes van elk systeem valt en staat met het gemak waarmee het bediend kan worden. Op het AllParts Platform hoeft u daarom maar één keer in te loggen om een veelheid aan gekoppelde programma’s te ontsluiten. Logica en gebruikerseenvoud vereisen veel ontwikkelwerk en daar legt AllParts de focus. Met oplossingen die vóór de grossier en vóór de klant werken. Logisch navigeerbaar en op maat gemaakt. Dat zit in ons DNA!