CarXpert

Full-service garagenetwerk
CarXpert is een full-service garagenetwerk en is hét professionele netwerk voor universele autobedrijven. In ruim 20 landen binnen Europa zijn er meer dan 6.370 CarXpert autobedrijven. In Nederland zijn dat er meer dan 100. En dat aantal groeit ieder jaar.

Wij maken het u een stuk gemakkelijker!
Binnen de CarXpert garagenetwerk runt de zelfstandige ondernemer zijn eigen bedrijf. U bepaalt als zelfstandige uw eigen richting, met de volledige ondersteuning van het CarXpert team. U kunt zich focussen op de bedrijfsvoering. CarXpert helpt u als ondernemer in uw werkplaats en biedt veel ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast kunt u gebruik maken van diverse facilitaire voorzieningen met aantrekkelijke kortingen. Zo maken wij uw ondernemerschap een stuk gemakkelijker!

Ondersteuning
Elk CarXpert autobedrijf ontvangt optimale ondersteuning op het gebied van techniek, technische trainingen, facilitaire zaken en marketing. Hierdoor kan het CarXpert autobedrijf haar klanten volledig van dienst zijn en haar focus leggen op waar zij goed in is.

Innovatieve oplossingen
Wij werken continu aan innovatieve oplossingen waar u als deelnemer de vruchten van plukt. Zoals de internationaal ontwikkelde slimme technische oplossingen, zoals remote diagnose en telematica.

Ondersteuning

Marketingondersteuning

Als CarXpert ontvangt u professionele marketingondersteuning op maat. Denk bijvoorbeeld aan een voor u ontwikkelde CarXpert website, app, posters, advertenties en socialmedia-uitingen.

Technische ondersteuning

CarXpert biedt naast technische ondersteuning en technische data, ook trainingen op diverse niveaus. Zo houdt u de technische kennis van uw monteurs continu op peil.

Betere prestaties

Verbeter uw bedrijfsprestaties en verhoog uw winst. Met WESP monitort u wekelijks of u de juiste beslissingen neemt, waar uw kansen liggen en hoe uw collega’s het doen.

Facilitaire ondersteuning

U kunt profiteren van inkoopvoordelen op bijvoorbeeld energie, afvalverwerking, bandenafvoer, MobiliteitService, diagnose-apparatuur en garagesoftwaresystemen.

Daarom
CarXpert

Full-service garagenetwerk
Uitgebreid, professioneel netwerk
Up-to-date technische kennis
Optimale marketingondersteuning

CarXpert worden
Wilt u meer weten en/of CarXpert worden? Neem dan contact met ons op. Onze vertegenwoordiger staat voor u klaar!

Website: www.carxpert.nl Mail: info@carxpert.nl Mail: 035 543 2995