Over ons

AllParts Haga B.V. is uw totaalleverancier voor automaterialen, gereedschappen en accessoires. Begin 2017 hebben wij de keuze gemaakt om ons aan te sluiten bij AllParts Nederland. Samen met de door hen gefaciliteerde mogelijkheden zijn wij in staat om onze klanten nu en in de toekomst te blijven voorzien van de benodigde informatie met betrekking tot de moderne auto’s. Dit kan gaan om technische info, beschikbaarheid, maar ook the Connected Car. Ook kunnen wij u informeren over de concepten. Uiteraard kunt u onze algemene verkoopvoorwaarden opvragen.

Historie

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de technische dienst van een havenbedrijf gaat Hans in 1977 een nieuwe uitdating aan en start onder de Beheer mij. L. Hans. B.V. een gecombineerd garage- en auto-onderdelenbedrijf onder de naam Hafist B.V.

Naast het maken van kentekenplaten start het bedrijf. twee jaar later ook een zeer uitgebreide en specifieke garagegerichte gereedschappenlijn genaamd “Toolshop”. Met een geavanceerd computer systeem kunt u online kentekens bestellen. Met een levering van 5 keer per dag groeit Haga B.V. uit tot een begrip in de regio.

In 2002 wordt Quityka B.V. opgericht. Hierin worden het reeds gekochte bedrijfspand en de aandelen van Haga B.V. ondergebracht. De naam van Quityka is afgeleid van de namen van de drie kleinzoons. Namelijk: Quincy, Tycho en Kay.

In maart 2011 neemt Hans als 65-jarige afscheid als directeur van Haga B.V. Schoonzoon Willem, een door de wol geverfde automaterialen- en gereedschappenman volgt hem op als directeur. Samen met echtgenote Natascha (dochter van Hans en Gerda), die de administratie van het bedrijf al vele jaren voor haar rekening neemt.

Haga B.V. is vanaf dat moment een werkmaatschappij die valt onder de aandeelhouders Beheer mij. Quityka B.V. en Beheer mij. Hawina B.V.

Quityka B.V. voert een verbouwing uit van één naar twee verdiepingen waardoor het bedrijf zijn automaterialen- en gereedschappenlijn sterk kan uitbreiden. De voorraden van hoog gekwalificeerde 1e montagedelen worden uitgebreid met en 2e lijn automaterialen van prima kwaliteit en een concurrerende prijs.

Op de tweede verdieping is nu ook een instructieruimte gecreëerd om de monteurs van onze business partners over de techniek van de door ons geleverde automaterialen te onderrichten.

Intussen is ook de oudste zoon van Willem en Natascha, Quincy werkzaam bij Haga B.V. Met het zich eigen maken van de werkzaamheden en het volgen van cursussen staat de volgende generatie klaar om het familiebedrijf voort te zetten.

Ons team

Aad Kuster
Chauffeur
Anne van der Spoel
Chauffeur
Gert van der Waal
Chauffeur
Hans de Jong
Oprichter (gepensioneerd)
Niels Musters
Verkoopmedewerker
Quincy Geerts
Verkoopmedewerker
Natascha Geerts
Directie en Administratie
Willem Geerts
Directeur