dpf-pro

dpf-pro is ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in het onderhouden en repareren van diesel uitlaatgassystemen. Als dpf-pro specialist ben je opgeleid en beschik je over alle kennis rondom uitlaatgassystemen.

Als dpf-pro bied je jouw klanten één van de volgende oplossingen:

  • Professioneel reinigen van het roetfilter zonder uitbouw, met additieven van JLM Lubricants.
  • Het roetfilter uitbouwen en grondig laten reinigen bij bijvoorbeeld één van onze partners AllParts Harry Banis in Bussum of Diesel Buchli in Hardewijk. Het roetfilter wordt na inspectie onder hoge druk gereinigd en kan indien nodig worden gerepareerd door bijvoorbeeld lassen.
  • Als het roetfilter is beschadigd of niet meer goed werkt, moet het worden vervangen. Als dpf-pro adviseer je de klant over de aanschaf van het nieuwe roetfilter, aan de hand van de specificaties van het dieselvoertuig.

Trainingen
In samenwerking met GMTO biedt dpf-pro vakkundige trainingen aan met betrekking tot het stellen van diagnoses aan diesel uitlaatgassystemen. Monteurs en autotechnici kunnen zo onder meer hun vaardigheden verder verbeteren en blijven op de hoogte van nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen.

Marketingpakket
De trainingen bieden wij aan in combinatie met een marketingpakket. Het marketingpakket bestaat uit verschillende promotiematerialen om aan jouw klanten te laten zien dat jij gespecialiseerd bent in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van uitlaatsystemen van dieselvoertuigen.

Voordelen

Sterke samenwerking

Met het JLM Lubricants startpakket ben je klaar om het roetfilter van een dieselvoertuig preventief te reinigen. Dit pakket is bijvoorbeeld verkrijgbaar via jouw AllParts grossier.

Compleet marketingpakket

Als dpf-pro specialist kun je profiteren van ons marketingpakket dat diverse promotiematerialen bevat, zodat je aan jouw klanten kan laten zien dat jij gespecialiseerd bent in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van uitlaatgassystemen van dieselvoertuigen.

Vakkundige trainingen

dpf-pro biedt vakkundige trainingen aan met betrekking tot het stellen van diagnoses aan diesel uitlaatgassystemen. Monteurs en autotechnici kunnen zo onder meer hun vaardigheden verder verbeteren.

Daarom
dpf-pro

Toekomstbestendig
Extra omzetkansen
Expertise en kennis
Klantgericht adviseren
Meer informatie?

Meer informatie?
Heb je interesse in dpf-pro? Neem dan contact met ons op. Onze accountmanagers staan voor jou klaar!

Website: www.dpf-pro.nl Mail: info@dpf-pro.nl Mail: 035 543 2995